Koulusuunnittelun vaiheita

Tänään alkaa hankkeessa uusi vaihe. Pääsemme tutustumaan yhteen esimerkkiin siitä, miten koulun suunnittelu vaiheistuu ja etenee, ketkä ovat osallisia prosessissa ja mitä vaikeuksia/ hankaluuksia mahdollisesti prosessi kohtaa.
Oulun kaupunkiin rakennettava monitoimitalo on keskusteluttanut paljon ja nyt taloudellisuuden ja energiatehokkuuden vertailuissa, lapsivaikutusten arvioinnissa, kirjasto-, nuoriso- ja liikuntatilojen osalta sekä turvallisuusnäkökohdista ollaan päädytty Arkkitehtitoimisto Lahdelma & Mahlamäki Oy:n suunnitelmaan Hyrrä.  Monitoimitaloon tulee lisäksi sijoittaa auditorio- ja liikuntatilat sekä välittömään läheisyyteen ulkoliikuntakenttiä.

Hanke vaikuttaa varsin haasteelliselta ja kunnianhimoiselta. Alla havainnekuva sisätiloista.

Klikkaamalla tämän bloggauksen otsikkoa pääset katsomaan arkkitehtuurikutsukilpailun arvostelupöytäkirjaa sekä muitakin kilpailuehdotuksia.

Piditkö artikkelista?