EKO-vinkki

Teekannusta saa näppärästi kivan tulppaanimaljakon. Tämä näin alkuvinkiksi, jos satutte saamaan kukkia, eikä löydy sopivaa kukkamaljakkoa.

EKO-tiimi piti tiiviin ja tehokkaan etäpalaverin ITK-toria varten. Konferenssissa pitää hyvän ohjelman lisäksi olla kaikkea kivaa sälää tarjolla ja niiden hankinnasta saatiin päätettyä. Yhdistämme etäopetuksen koordinointihankkeen ja PEKOn (perusasteen vieraiden kielten etäopetuksen kehittäminen) tiiviisti yhteen ITK:ssa.  Tietysti EKOn oppimisympäristöhankkeet pääsevät mukaan kertomaan toiminnastaan. Ei välttämättä fyysisessä olomuodossa, mutta kuitenkin…

Valtakunnallinen sairaalaopetuksen kysely liittyen erilaisiin mahdollisiin etäopetusjärjestelyihin saatiin liikkeelle alkuviikolla ja sen tulosten perusteella katsotaan, mitä kaikkea sillä saralla on tehtävissä. Asia ei kosketa varsinaisesti kovin suurta oppilasjoukkoa, mutta on sitäkin tärkeämpi. Jos etämahdollisuuksilla saadaan vähennettyä syrjäytymisen riskiä ja ylläpitää sosiaalisia suhteita pitkäaikaissairaan oppilaan ja oman koulun ja kavereiden kanssa, niin sen arvoa ei voi rahassa mitata. Sairaan lapsen etäopetusmallien etsiminen, levittäminen, asiasta tiedottaminen ja toimijoiden alkuun auttaminen sopii hyvin EKOn toimialaan.

Piditkö artikkelista?