Viisi suurta verkottuu

EKO laajensi verkostoa ja osallistui tiistaina viiden suuren kunnan (Helsinki, Espoo, Tampere, Vantaa ja Turku) opetustoimien yhteiseen etäopetuksen ajatustenvaihto- ja kehittämispalaveriin Helsingin Mediakeskuksessa.

Kaikilla toimijoilla on halu ja tarve ottaa käyttöön uusia etäopetusmuotoja ja nyt tarkastelun alla olivat Tampereen ja Turun VIRTA-hankkeiden kokemukset. Todettiin, että esteitä on viime vuosien aikana ylitetty ja hyviä toimintamalleja löydetty. Koska kaikkien ei kannata iskeä päätä seinään (tamperelaiset ja turkulaiset ovat sen jo tehneet), niin uusien kuntien kannattaa hyödyntää kehittämishankkeissa jo saatuja oppeja. Osallistujat olivat tapaamiseen tyytyväisiä ja yhteistyötä jatketaan.

Toki esille nousivat myös Asiantuntijaverkosto ja ISOverstaan virtuaaliluokka tallennemahdollisuuksineen. Keskustelu painottui kuitenkin tällä kertaa perusasteelle. EKO aikoo jatkossa olla yhteyksissä em. kuntiin ja kysellä kuulumisia. Ja meiltähän saa myös aina kysyä!

Piditkö artikkelista?