Comments Off on Nyt se alkaa!

Nyt se alkaa!

Vihdoinkin olen etäopetuksen koordinointihankkeen omassa blogissa. Tästä se lähtee ja toivottavasti tänne saadaan koordinaattorin jaarittelujen lisäksi  myös muita bloggaajia.

Tuntuupa kynnys ensimmäisen viestin kirjoittamiseen ja varsinkin julkaisemiseen isolta. Mieleen tulevat väistämättä verkossa olevat lukuisat upeat blogit ja niiden kommentoinnit. Toisaalta etäopetus aiheena ei liene ihan yhtä paljon kuhinaa herättävä, kuin esim.  viime aikoina käydyt kirkkoon liittyvät keskustelut.

Ja tunnustanpa tässä heti kättelyssä, että olen melko kokematon bloggaaja. Tässäkin asiassa uskon yhteisöllisyyden voimaan eli toivon saavani rehellistä palautetta, kommentteja ja ideoita. Yritän myös pysyä pääosin asiassa ja tiedottaa koordinointihankkeen edistymisestä. Monisanaisena ja polveilevana puhujana ajatusten tiivistäminen vaatii vähän treenaamista (vaikka onhan sitä jo erilaisissa hakemuksissa harjoiteltu)

Tänään puolelta päivin palaveerataan hanketiimin kanssa eli paikalla kirjoittajan lisäksi Paula, Antti ja Jari, jotka löytyvät kuvasta. Edessä Päivi ja Antti, takana Paula ja Jari.

Piditkö artikkelista?