Kaivuri aloittaa työnsä

Vuosi on vaihtunut ja etäopetuksen selvitystyö pääsee vihdoinkin alkuun. Turun yliopiston oppimistutkimuskeskuksen tiimi akatemiaprofessori Erno Lehtisen johdolla aloittaa työn kanssamme. Tavoitteena on kartoittaa valtakunnallisesti hankkeen kohteena olevien koulutusasteiden etäopetuksen käytäntöjen levinneisyyttä ja toimintamuotoja sekä selvittää etäopetuksen vaikuttavuuteen liittyviä tekijöitä.

Saamme käyttöön laajan kansallisen ja kansainvälisen verkoston ja uusinta tutkimustietoa. Yhteistyömme on tarkoitus jatkua koko hankkeen ajan eli vuoden 2012 loppuun, vaikka keskeisin osuus toteutetaan vuonna 2011.

Tunnen jo nyt suurta ylpeyttä siitä, että saamme tehdä työtä huipputiimin kanssa ja pääsemme samalla myös haastamaan omat harmaat aivosolumme!

Piditkö artikkelista?