EKO pihalle?

Voisiko hankehommia tehdä ulkona? Keväinen aurinko ja lämpö suorastaan vaativat ulos menemistä. Kävelykokouksiahan suositellaan pidettäviksi. Toisaalta, jos palaveriin osallistuu vaikka 20 ihmistä, niin kuka kävelee kenen vieressä? Entä sitten puheenvuorojen kuuluminen – megafoni mukaan?

Auringosta huolimatta tai sen innoittamina koordinointi kuitenkin jatkuu. Viime viikolla pidettiin kehittämishankkeiden kanssa etäkokous ja kuulosteltiin mennyttä ja tulevaa. Kaikilla tuntuu olevan mukavasti homma hanskassa. Kesäpäiviä vähän suunniteltiin ja niiden ohjelma alkaa olla vahvistuksia vaille valmiina.

Ruotsinkielisen puolen uusi koordinaattori Kokkolasta vietti päivän Turussa ja EKO jakoi kokemuksiaan – enemmän ja vähemmän ymmärrettävästi. Tapaaminen laittoi omatkin ajatukset liikkeelle. Löytyi mm.  muistiinpanoja vähän unholaan jääneistä paikoista verkossa. Eikun aktivoitumaan!

Piditkö artikkelista?