EKOn paras tiimi

EKOn ydintiimin ensimmäinen “lukukausi” alkaa olla lopuillaan. Etäopetukseen liittyviä asioita on yhdessä visioitu, ideoitu ja moneen suuntaan on verkostoiduttu. Hyvä hanke vaatii hyvän ja asialleen sitoutuneen porukan. Ja sellainen meillä on! Kuvassa vasemmalla ekana Antti, sitten Paula ja Jari ja oikealla Päivi. Ja taustalla Smartin vehreä kesämaisema (kun ulkona oli liian kuuma).

EKOn apuna on toiminut myös ohjausryhmä, jonka toinen kokous pidettiin kesäkuun alussa. Kokouksessa sovittiin mm. siitä, että ohjausryhmän jäsenet hyödyntävät verkostojaan tiedottamisessa. Ja toki laaja asiantuntijuus antaa monenlaisia mahdollisuuksia. Professori Erno Lehtinen esitteli tutkimuksen ensimmäisen vaiheen edistymistä ja tutkijat työstävät parhaillaan yhteenvetoa. Heti kun mahdollista, niin tuloksista kerrotaan laajemmin. Ja nythän vasta päästään vauhtiin ja hyödyntämään selvitystyötä koordinoinnissa.

Kesällä ennen lomia on hyvää aikaa lukea raportteja, tuhota ranskalaisia viivoja ja surffailla etäopetukseen liittyvillä sivuilla. Joku saattaa myös jopa siivota kertyneitä paperikasoja. Muutama viikko vielä pakerretaan ja suunnitellaan tulevaa syksyä. Nautitaan kuitenkin myös auringosta ja kesästä – ihan livenä :)

Piditkö artikkelista?