EKO-webinaari 28.11.2011

EKO järjestää webinaarin maanantaina 28.11.2011 kello 14-14.30 aiheesta “eBeam, Moodle ja AC etäopetuksen välineinä”. Esimerkkeinä lukion matematiikkaa, ruotsia ja äidinkieltä. Aiheesta kertoo Toholammin lukion kokenut lehtori Seppo Kulju. Seppo edustaa Pohjois-Pohjanmaan etälukiota www.elukio.fi

Mikäli webinaari on vieras asia, niin alla olevilla ohjeilla pääset varmasti mukaan. Et joudu itse kameran eteen tai puhumaan, voit vain seurata tai halutessasi heittää chattiin kommentin tai kysymyksen. Rohkeasti mukaan vaan!

Webinaari myös tallennetaan ja tallenne laitetaan saataville www.etaopetus.fi -sivustolle.

Ohjeet webinaariin osallistumiselle

Tarvitset vain internetselaimen ja äänentoiston tulee olla päällä.

  1. Avaa verkko-osoite https://opetus.adobeconnect.com/eko
  2. Mikäli F-Secure yms. turvaohjelma kertoo, että ”an application tried to act as an Internet server” niin paina “allow” –painiketta.
  3. Valitse ”Enter as a Guest”
  4. Kirjoita nimesi. Nimi tulee kaikille näkyviin kokousvalikkoon, joten sen on hyvä olla muotoa etunimi sukunimi, paikkakunta, jotta voimme seurata, mistä päin tilaisuuteen osallistutaan verkossa.
  5. Paina ”Enter Room” –painiketta
  6. Näytölle tulee ”kokoushuone”. Näet liikkuvaa kuvaa kokoustilasta, kalvot, internet-osallistujat, chat-ruudun ja kuulet puheen.
  7. Jos yhteys on huono, sammuta muut ohjelmat koneeltasi ja käytä mieluiten langallista verkkoyhteyttä. Tietokoneellasi tulee olla Flash 9 ja äänentoiston pitää olla päällä.

Lähetyksen aikana voit osallistua webinaariin esittämällä kysymyksiä kirjallisesti keskustelukanavan/chatin kautta.

Piditkö artikkelista?