Webinaari: “Asiantuntijan videovierailu rikastuttaa oppituntia”

Asiantuntijaverkosto on tamperelainen hanke, joka laajentaa lukiolaisten oppimisympäristöä koulun ulkopuolelle. Opettaja voi etsiä verkkopalvelusta haluamansa alan asiantuntijan ja ottaa häneen yhteyttä. Sovittuna aikana asiantuntija tulee luokkaan virtuaalivierailulle ja kertoo tunnin aiheesta omasta näkökulmastaan sekä vastaa opiskelijoiden kysymyksiin. Asiantuntijavierailu tuo oppitunnille uutta tietoa, tuoreita näkökulmia ja keskustelunaiheita kätevässä muodossa. Verkon kautta viidentoista minuutin vierailu voidaan toteuttaa vaivattomasti, tehokkaasti ja ekologisesti.

Webinaarissa kerrotaan, miten opiskelijat ja opettajat oppivat uusia vuorovaikutuksen tapoja sekä hyödyntämään teknologiaa mielekkäällä tavalla.

Webinaari järjestetään tiistaina 24.1.2012 klo 14.30-15. Klikkaa mukaan osoitteessa opetus.adobeconnect.com/eko. Esitys myös tallennetaan ja laitetaan EKOn sivuille.

Päivitys 24.1.2012: Webinaari on pidetty, katso tallenne tästä

Piditkö artikkelista?