STARTTAA SYKSY ETÄOPETUSPÄIVILLÄ!

Nyt on tarjolla loistava tilaisuus tulla tutustumaan etäopetuksen monimuotoiseen ja mielenkiintoiseen maailmaan. Jos luulit, että etäopetus on vain verkkokursseja tai videoneuvottelua, niin on aika muuttaa käsityksiä. EKO tarjoaa maksuttomat (paitsi matka-, majoitus- ja ruokailukulut) seminaaripäivät syyskuussa Opetushallituksessa.

Torstaina 6.9.2012 on ”Peruskoulun etäpäivä – ensimmäinen kattaus” ja perjantaina 7.9.2012 ”Lukion etäpäivä – ensimmäinen kattaus”. Pääset kuulemaan miten hyödyntää sosiaalista mediaa,löytämään kouluunne tai kuntaanne sopivia etäopetusmalleja, saamaan käytännön tietoa, ohjeistusta ja materiaaleja eri firmoilta, kuulemaan uusimmat kehittämishankkeissa saadut etäopetuskeissit (ei hanke-esittelyjä), sekä päivien huipentumana hiljentyä seuraamaan torstaina Kirsti Lonkaa tai perjantaina Esko Valtaojaa.

EKO on rakentanut seminaarit niin, että kauempaakin kannattaa tulla. Osallistujat eivät ole vain passiivisia kuuntelijoita, vaan aktiivisia etäopetuksesta kiinnostuneita henkilöitä, jotka haluavat myös osallistua ja saada jotakin kotiin viemisiä. Seminaariin ovat tervetulleita kaikki opettajat, rehtorit, opetus- ja sivistystoimen johto, suunnittelijat, hankeihmiset jne. Tila on rajoitettu, joten kannattaa ilmoittautua ensi tilassa!

Ilmoittautumiset:
www.etaopetus.fi/peruskoulupaiva

www.etaopetus.fi/lukiopaiva

Etäopetuspäivien ohjelmat liitteenä. Lämpimästi tervetuloa ekoilemaan!

Liitteet:
Peruskoulupäivä

Lukiopäivä

Piditkö artikkelista?