Opetuksen uusia tuulia – Tule tutustumaan uusimpiin ideoihin ja välineisiin 10.10.2012 Tampereelle

Millaisia ovat opetuksen uusimmat välineet, miltä luokkahuone voisi näyttää tulevaisuudessa ja miten uusia laitteita on jo hyödynnetty opetuksessa?

Opetuksen uusimpia tuulia esitellään ke 10.10. klo 10-17 Tampereen yliopistolla, jossa pääset katsomaan ja kokeilemaan uusimpia opetuksen välineitä ja kuulemaan ideoita tieto- ja viestintätekniikan opetuskäyttöön. Päivän aikana voit tutustua näyttelyosastoon, sekä osallistua klo 12-14 pidettävälle  ”Opettajan tulevaisuuden taidot ja muuttuvat oppimisympäristöt” –luennolle.

Päivän ohjelma:

  • Klo 10-17 Näyttelyosastolla, yliopiston yläaulassa, laitetoimittajat ja hankkeet esittelevät opetuksen uusimpia välineitä ja käytännön toteutuksia. Osallistujat pääsevät myös kokeilemaan laitteita itse.
  • Klo 12-14 Päätalon luentosali D10b:ssa pidetään kaikille avoin luento ”Opettajan tulevaisuuden taidot ja muuttuvat oppimisympäristöt”. Luennolla pohditaan tulevaisuuden oppilaitoksia eri näkökulmista: millaisia taitoja oppijat ja opettajat tarvitsevat ja mihin kehitys on viemässä oppimista, mitkä ovat opetusteknologian viimeisimmät trendit ja minkälaisia oppimisympäristöjä ollaan kehittämässä. Puheenvuorot: Hanna Teräs, (TAMK),  Raisa Valtaoja (OTE-hanke, Tampereen kaupunki) ja Riitta Juusenaho TOP School –hanke, Tampereen kaupunki)
  • Luennon lopuksi Pirkanmaan II asteen yhteisöllinen kehittämisverkosto – PAOK jakaa Vuoden avoin oppimiskulttuuriteko -palkinnon.

Tilaisuus on maksuton, eikä tilaisuuteen tarvitse ilmoittautua.

 

Lisätietoja:

 

OTE – Koulun laitteet ja ohjelmistot tehokäyttöön

http://opetusteknologia.info

Raisa Valtaoja                                             Sini Kuoppala

raisa.valtaoja[at]tampere.fi                      sini.kuoppala[at]tampere.fi

 

Tampereen eOppimisen klusteri

http://www.eoppiminen.uta.fi/

Suvi Junes

suvi.junes[at]uta.fi

 

Piditkö artikkelista?