Tervetuloa ajankohtaiseen etäpaneeliin ”Etäopetuksen määritelmä”

Etäpaneeli järjestetään keskiviikkona 31.10.2012 kello 13-14.30 osoitteessa http://www.etaopetus.fi/eta

Paneelin alustaa akatemiaprofessori Erno Lehtinen, joka on mukana myös keskustelussa. Muut paneelin osallistujat ovat hallintojohtaja Matti Lahtinen OPH:sta, kehittämispäällikkö Nina Lahtinen OAJ:stä, pääsihteeri Kaisa Vähähyyppä Ylioppilastutkintolautakunnasta sekä opetusneuvos Aki Tornberg OKM:stä. Puheenjohtajana toimii hankekoordinaattori Päivi Luoma Etäopetuksen koordinointihankkeesta.

Etäopetukselle ei löydy yhtä kattavaa ja kaikille samaa tarkoittavaa määritelmää, ei edes kansainvälisestä kirjallisuudesta. Etäopetuksella ymmärretään hyvinkin erilaisia asioita ja nyt on tullut aika lähteä yhdessä valtakunnan tasolla pohtimaan, voidaanko löytää yhteinen määritelmä, jonka myös perusopetuslaki tulisi mahdollisesti tulevaisuudessa huomioimaan.

Mikäli haluat ottaa osaa paneelikeskusteluun, niin se onnistuu webinaarissa chatin kautta. Tallennamme myös paneelin ja se toimii tarvittaessa lähtölaukauksena keskustelun jatkolle.

Tarvitset webinaarin seuraamiseen vain verkkoyhteydellä ja Flash-selainlaajennuksella varustetun tietokoneen sekä jonkin äänilähteen (kuulokkeet/kaiuttimet). Kirjaudu sisään vieraana (“Enter as a guest”) omalla nimelläsi.

Tervetuloa mukaan korkean tason paneeliin!

Lisätietoja:

paivi.luoma (at) turku.fi

050 – 4323 514

Piditkö artikkelista?