Teemaverkostotapaaminen 4.11.2010

Laitteet ja ohjelmistot -opetuskäytössä koordinointialueen ensimmäinen teemaverkostotapaaminen pidettiin Tampereella 4.11.2010. Koordinointihankkeiden lisäksi tapahtumaan osallistui jäsenä myös seitsemästä eri kehittämishankkeesta.

Teemaverkostotapaamisen ohjelmassa oli mm.

  • Koordinointihankkeiden esittely
  • Kehittämishankkeiden esittäytyminen
  • Yhteisten käytänteiden sopiminen

Iltapäivän aikana keskustelu yhteisistä käytänteistä oli vilkasta ja päätimme ottaa käyttöömme mm. seuraavia työkaluja: Google-kalenteri, Yammer-yhteisö ja Delicious-kirjanmerkit. Lisäksi koordinointihankkeet tarjoavat yhteiseen käyttöön Adobe Connect Pro -verkkokokousympäristön. Kehittämishankkeiden tehtävänä on huolehtia omien kotisivujen / oman blogin aktiivisesta päivityksestä ja RSS-syötteiden tilausmahdollisuudesta.

Päivän esitykset & dokumentit löytyvät Yammerista. Lisätietoja ja ohjeita Yammerista voit kysyä Teijalta: teija.palonen(a)jyu.fi.

Lisäksi koordinointihankkeet pohtivat yhteisiä työtapoja ja käytänteitä. Blogin ulkoasuun onkin luvassa muutoksia jo lähiaikoina.

Kiitos kaikille osallistujille antoisasta päivästä sekä erityiskiitos Minnalle hienosti sujuneista järjestelyistä!

Piditkö artikkelista?