Kokousmikit arvottu, katso voititko

Hankkeen valtakunnallisen selvitystyön ensimmäinen vaihe on päättynyt ja voitoista kiinnostuneiden kesken arvottiin Opetushallituksen avustuksella hyvät ja etäopetukseen sopivat palkinnot. Halukkaita palkinnon saajia olisi ollut 136, mutta vain kaksi vastaajaa saa Jabran kokousmikin. Onnekkaat henkilöt työskentelevät Evijärven lukiossa ja Vantaalla Sotungin etälukiossa. Toivottavasti mikeistä tulee olemaan paljon hyötyä!

EKO aloitti myös kiertueensa ja kävi toukokuun puolivälissä Lappeenrannassa. Paikalla oli perusopetuksen ja lukion rehtoreita, sekä hallintoväkeä. Kerroimme mm. etäopetuksen mahdollisuuksista, kustannuksista ja kokemuksista. Keskusteluakin syntyi ja etäopetukselle on selvästi tarvetta.

Iltapäivän käytimme tutustumalla Saimaan mediakeskuksen toimintaan ja Lappeenrannan seudun moninaisiin kehittämishankkeisiin. Lappeenrannasta löytyisi monta valtakunnallisestikin levitettävää mallia. Ja hienoa, että varhaiskasvatus on otettu aidosti mukaan mediakasvatuksessa. Kannatti siis poiketa!

Piditkö artikkelista?