Etälukiopäivä Opetushallituksessa

Opetushallitus järjestää Etälukiopäivän perjantaina 9.9.2011 klo 9.00-16.00 Opetushallituksessa Helsingissä. Etälukiopäivä on suunnattu rehtoreille ja etäopetuksen kehittämistyössä aktiivisesti mukana oleville opettajille sekä muille opetustoimen henkilöille. Etälukiopäivän ohjelma on maksuton, mutta osallistujat/ heidän taustayhteisönsä vastaavat itse mahdollista matka- ja majoituskuluista sekä sijaiskuluista. Opetushallitus tarjoaa ohjelmaan merkityt kahvit, lounas on omakustanteinen.

Etälukiopäivään tulee ilmoittautua viimeistään 1.9.2011 verkossa osoitteessa: https://www.survette.com/29079-23157-215

Päivän ohjelma on nähtävissä osoitteessa http://etalukiopaiva.wikispaces.com/ (pienet muutokset ohjelmaan vielä mahdollisia)

Ilmoittautuneille lähetetään vahvistus ja lopullinen ohjelma hyvissä ajoin ennen tilaisuutta. Paikkoja on rajallinen määrä ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tätä kutsua voi mielihyvin levittää vapaasti eteenpäin.

Lisätietoja tilaisuudesta antaa: Kimmo Koskinen, kimmo.koskinen@oph.fi, 040 348 7327

Piditkö artikkelista?