SOMY-hankkeen tapahtuma peruttu: Otavan Opiston syyskuun pajassa paljon muuta ohjelmaa

Tiedotimme jokin aika sitten Opetushallituksen kansallisen Sosiaalinen media yleissivistävässä koulutuksessa (SOMY) -koordinointihankkeen kiertuetapahtumasta, joka olisi ollut Otavan Opistolla tämän viikon perjantaina 9. syyskuuta. Tapahtuma on jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Kiertuetapahtuma järjestetään kuitenkin myöhemmin syksyllä. Uudesta ajankohdasta ja paikasta tiedotetaan erikseen.

Vaikka SOMY-roadshow siirtyikin myöhempään ajankohtaan, Otavan Opistolla on loppuviikosta paljon muutakin ohjelmaa ja kiinnostavia vierailijoita. Otavan Opiston syyskuun pajassa 8. – 10.9.2011 on teemana kansalaisvaikuttaminen ja oppimisen uudet kanavat. Aiheesta ovat alustamassa muun muassa tanskalaisen roolipelikoulu Østerskov Efterskolen toinen perustaja ja entinen rehtori Malik Hyltoft, Sami Vassinen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta, toimittaja Riku Siivonen sekä Demos Helsingin tutkija Simo Vassinen.

Perjantaina puolilta päivin alkaa Kriittisen korkeakoulun ja Otavan Opiston yhteinen seminaarisarja Myyttikestit, jossa ollaan tällä kertaa demokratian myytin jäljillä. Aiheesta alustaa filosofi Juhani Pietarinen. Iltakonsertissa jazzpianisti, säveltäjä Eero Ojanen ja laulaja Monna Kamu esittävät poliittisia ja yhteiskunnallisia lauluja. Konsertti alkaa perjantaina 9. syyskuuta kello 19 ja siihen on vapaa pääsy.

Koko pajaohjelma löytyy osoitteesta:
http://paja.internetix.fi/2011/08/syyskuun-pajaohjelma-2/

Lisätiedot:
Otavan Opiston pajasta ja SOMY-hankkeesta:
Ville Venäläinen, 044 794 5102, ville.venalainen@otavanopisto.fi

Myyttikesteistä:
Minna Vähämäki, 040 189 7053, minna.vahamaki@otavanopisto.fi

 

Permalink

| Leave a comment  »

Piditkö artikkelista?