Löytöretki toiseen maailmaan II-seminaari Konnevedellä 30.3.2012

Oletko kiinnostunut pelien käytöstä opetuksessa, mutta hyvien pelien löytäminen on työlästä? Tiedätkö millaisia oppimisympäristöjä ja 3D-mallinnuksia Second Lifesta löytyy? Mitä tableteilla tehdään kouluissa? Mitä uusia ulottuvuuksia SMART-board tuo opetukseen?  Mitkä ovat mobiilioppimisen uudet tuulet?

OPH:n koordinaatiohanke Oppimispelit ja virtuaaliset oppimisympäristöt järjestää seminaarin, jossa pääset kuulemaan, jakamaan kokemuksia ja tekemällä oppimaan uutta mm. näistä kollegojen kanssa.

Löytöretki toiseen maailmaan- seminaari järjestetään Konneveden kunnantalolla Konnevesi-salissa (os. Kauppatie 25, 44330 Konnevesi) perjantaina 30.3.2012 klo 9-16.

Seminaari on tarkoitettu peruskoulun ja toisen asteen opetushenkilöstölle, sekä kaikille oppimispeleistä ja virtuaalisista oppimisympäristöistä kiinnostuneille.

Seminaaripäivän aikana on kuusi n. 45 minuutin mittaista vapaavalintaista työskentelypajaa, joihin ilmoittaudutaan paikan päällä ennen seminaaria.
Päivän ohjelma, valittavat pajat ja ilmoittautumislinkki löytyvät osoitteesta  www.peda.net/polku/ovi.

Konnevesisalissa on langaton verkkoyhteys ja toivomme osallistujien ottavan omat kannettavat tietokoneet mukaan työskentelyä varten.

Koulutus on ilmainen, ruokailut omakustanteiset.

Mukaan mahtuu 100 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Tervetuloa!


Piditkö artikkelista?