Apua aktiivisuuteen, välineitä verkostoihin

Kuinka julkiset organisaatiot voivat hyödyntää uusien teknologioiden mahdollisuuksia asiakkaittensa palvelemiseen tai osallistamiseen? Entä millaisilla keinoilla kulttuurilaitokset voivat parantaa asiakkaittensa tietoyhteiskuntataitoja ja osallistamisen edellytyksiä? Pitääkö palvelua tarjoava rakennus ja tila nähdä entistä enemmän toiminta- ja oppimisympäristönä, joka perinteisten palveluiden lisäksi tarjoaa mahdollisuuksia verkostoitua, ottaa kantaa, osallistua kehittämistoimintaan ja tunnistaa omia oppimistarpeitaan?

Lue lisää: Apuja aktiivisuuteen, välineitä verkostoihin. Mika Sihvonen ja Kirsi Saloniemi (toim.)  Hämeen ammattikorkeakoulu. 

Teos käsittelee Avoimissa oppimisympäristöissä aktiiviseksi kansalaiseksi –kehittämisohjelmassa mukana olevien hankkeiden hyviä ja lupaavia käytäntöjä sekä aihealueeseen liittyviä erityisteemoja.

Piditkö artikkelista?