ISOverstaan virtuaaliluokkahanke loppusuoralla!

Opetushallituksen vuosina 2008-2012 rahoittama oppimisympäristöhanke ”ISOverstaan virtuaaliluokkahanke” päättyy vuoden lopussa. Toivotamme kaikki kiinnostuneet tervetulleiksi loppuseminaariimme pe 30.11.2012 klo 9.30 -16, joko paikan päälle Kuopioon tai virtuaalisesti (ohjeet virtuaaliosallistujille lähetetään niille ilmoittautuneille, jotka ovat Lisätietoja-kohtaan lisänneet sanan ”virtuaaliosaalistuminen”).

Aamupäivän avaa ylitarkastaja Kimmo Koskinen Opetushallituksesta. Ennen iltapäivää näkökulma on tutkimuksellinen ja retrospektiivinen, iltapäivällä taasen kuulemme opettajien kokemuksia ISOverstaan virtuaalipalvelujen käytöstä. Teemoina päivän aikana ovat mm. teknologian kehittyminen, samanaikaisopetus, oppituntitallenteet, vieraiden kielten kehittäminen, mobiilijärjestelmän pilotointi ja tekijänoikeuksien alaisten materiaalin käyttö.

Tarkemman ohjelman ja linkin ilmoittautumissivulle löydät osoitteesta:

http://bitly.com/virtsemma2012

Lisätietoja:

Anu Wulff
Verkko-opetuksen asiantuntija
anu.wulff[at]kuopio.fi

http://www.isoverstas.fi/

 

 

Piditkö artikkelista?