Etäopetuksen mahdollisuudet -koulutus 16.-17.11.

Turun TOP-keskuksessa järjestetään Etäopetuksen mahdollisuudet -koulutus 16.-17.11.2011. Kaksipäiväisellä peruskurssilla tutustutaan etäopetusmenetelmiin ja -toimintamalleihin sekä etäopetuksen pedagogisiin erityispiirteisiin. Kouluttajien johdolla käydään läpi etäopetuksen teknisiä perusteita, opetusjärjestelyihin liittyviä seikkoja sekä etäopetusta tukevia sosiaalisen median välineitä. Ensimmäisenä koulutuspäivänä on mahdollista asiantuntijoiden opastuksella kokeilla erilaisia etäopetukseen soveltuvia ohjelmia.

Kurssin aikana kuullaan myös tutkimustuloksia etäopetuksesta Suomessa ja esimerkkejä toteutuneista etäopetuksista eri kouluasteilla. Äänessä ovat tutkijat sekä kokeneet etäopettajat, jotka myös ohjaavat jälkimmäisen koulutuspäivän “somesulkeiset”.

Kurssi on suunnattu etäopetuksen mahdollisuuksista kiinnostuneelle opetushenkilöstölle, omaa aikaisempaa etäopetuskokemusta ei vaadita. Monia etäopetustekniikoita voi hyödyntää myös perinteisen lähiopetuksen tukena (monimuoto-opetus) sekä etäkokouksissa. Kouluttajina toimivat eri kouluasteiden etäopettajat sekä muut etäopetuksen ja sosiaalisen median asiantuntijat.

Koulutuksen tarkemman ohjelman näet täältä, ilmoittautua voit osoitteessa www.tkukoulu.fi/koulutus

Tervetuloa mukaan!

PS. Etäopetuksen soveltava kurssi, jossa mennään syvemmälle etäopetuksen pedagogiikkaan, järjestetään 15.2.2012 – kannattaa merkitä kalenteriin!

Piditkö artikkelista?