Etäopetuksen mahdollisuudet -koulutus 16.-17.11.


Tämä artikkeli on tuotu lähteestä Etäopetuksen koordinointihanke.
16.11.2011 9.00to17.11.2011 15.30

Turun TOP-keskuksessa järjestetään Etäopetuksen mahdollisuudet -koulutus 16.-17.11.2011. Kaksipäiväisellä peruskurssilla tutustutaan etäopetusmenetelmiin ja -toimintamalleihin sekä etäopetuksen pedagogisiin erityispiirteisiin. Kouluttajien johdolla käydään läpi etäopetuksen teknisiä perusteita, opetusjärjestelyihin liittyviä seikkoja sekä etäopetusta tukevia sosiaalisen median välineitä. Ensimmäisenä koulutuspäivänä on mahdollista asiantuntijoiden opastuksella kokeilla erilaisia etäopetukseen soveltuvia ohjelmia.

Kurssin aikana kuullaan myös tutkimustuloksia etäopetuksesta Suomessa ja esimerkkejä toteutuneista etäopetuksista eri kouluasteilla. Äänessä ovat tutkijat sekä kokeneet etäopettajat, jotka myös ohjaavat jälkimmäisen koulutuspäivän “somesulkeiset”.

Kurssi on suunnattu etäopetuksen mahdollisuuksista kiinnostuneelle opetushenkilöstölle, omaa aikaisempaa etäopetuskokemusta ei vaadita. Monia etäopetustekniikoita voi hyödyntää myös perinteisen lähiopetuksen tukena (monimuoto-opetus) sekä etäkokouksissa. Kouluttajina toimivat eri kouluasteiden etäopettajat sekä muut etäopetuksen ja sosiaalisen median asiantuntijat.

Koulutuksen tarkemman ohjelman näet täältä, ilmoittautua voit osoitteessa www.tkukoulu.fi/koulutus

Tervetuloa mukaan!

PS. Etäopetuksen soveltava kurssi, jossa mennään syvemmälle etäopetuksen pedagogiikkaan, järjestetään 15.2.2012 – kannattaa merkitä kalenteriin!

3 kommenttia

 1. Antti Huttunen kirjoitti:

  Osallistu etänä 16.11!

  Etäopetuksen mahdollisuudet -koulutukseen 16.-17.11.2011 on vielä mahdollista osallistua. Suurinta osaa ensimmäisen päivän ohjelmasta voi seurata myös etänä: etäopetuksen tekniikoista puhutaan 9.15-11.30 ja professori Erno Lehtinen kertoo etäopetuksesta Suomessa klo 12.15-13.15.

  Ilmoittautuminen:
  http://www.tkukoulu.fi/koulutus

  Tapahtuman tarkempi ohjelma:
  http://etaopetus.files.wordpress.com/2011/10/etc3a4opetuksen-mahdollisuudet-16-17-11.pdf

  Tule mukaan joko paikan päälle tai ainakin etänä!

 2. Iida kirjoitti:

  Hei!

  Onko koulutukseen kuuluneita luentoja mahdollista katsella jostain jälkikäteen? Koulutus kiinnostaa, mutten päässyt paikalle enkä pystynyt seuraamaan sitä reaaliajassa.

Leave a Reply

Trackbacks