Inspirationsdag 16.4.2012

– Hur göra undervisningen mångsidig och intressant genom lärmiljö- och internationaliseringsprojekt –

I Österbotten regionen finns flera intressanta projekt på gång och under en inspirationsdag på Sursik skola måndagen 16.4 (kl. 9.00-15.00) presenterar tre skolor sina pågående projekt. Deltagarna får höra hur projektarbetet i praktiken går till och ta del av resultaten som arbetats fram. Sursiks Studio 3 arbetar med sloganet ”Det skall vara ok att vara duktig”, ett projekt där man vill få begåvningen bland eleverna att blomstra. Karleby svenska gymnasium har flera års erfarenhet av internationaliseringsprojekt och samarbete med skolor på olika håll av världen. På Vasa övningsskola har iPads använts på ett mångsidigt sätt i undervisningen inom förskolan, lågstadiet samt högstadiet.

Inspirationsdagen är riktad till alla intresserade inom undervisningspersonalen, även skolgångsbiträden och assistenter. Programmet är avgiftsfritt (inkl. kaffe och lunch).

Kom med och bli inspirerad av lärarkollegors och elevers personliga erfarenheter och upplevelser. Delta hela dagen eller ta del av någon enskild del av programmet. Välkommen!

Inbjudan med program och anmälningsinformation

Piditkö artikkelista?