SOMY, OVI ja OTE levittävät TVT:n opetuskäytön hyviä käytänteitä Lapissa

Sosiaalisen median, oppimispelien ja virtuaalimaailmojen sekä laitteiden ja ohjelmien opetuskäytön koordinointihankkeet ovat keränneet paljon hyviä käytänteitä, malleja ja tietoa teemansa mukaisilta OPH:n rahoittamilta oppimisympäristöjen kehittämishankkeilta. Nyt tämä tietopaketti on jaoteltu erilaisiksi tietopaketeiksi ja työpajoiksi.

 4.9.2012 Salla

Sallatunturin koulu / Kuusamontie 65

Klo 13.00-17.00

Sallassa on esiteltävänä pajoja oppimispeleistä, virtuaalimaailmoista, sosiaalisesta mediasta, Google-dokumenttien käytöstä sekä opetusteknologian uusimmista trendeistä. Sallassa on neljä eri linjaa, joten osallistujilla on valinnan vapaus pajojen suhteen. Pajat kestävät 45 minuuttia ja välitauolla on tarjolla kahvia.

5.9.2012 Rovaniemi

Ounasvaaran yläaste / Poropolku 7

Klo 12.00-16.00

Rovaniemellä on esitettävänä kolme pajaa, jotka ovat sosiaalisesta mediasta, oppimispeleistä sekä mobiilioppimisesta. Pajat käydään samassa tilassa ja ne ovat kestoltaan 45 minuuttia. Välitauolla on tarjolla kahvia.

6.9.2012 Kemi

Kemin Kulttuurikeskus / Marina Takalon katu 3

Klo 12.00-15.30

Kemissä on esiteltävä myös kolme pajaa, jotka ovat sosiaalisesta mediasta, oppimispeleistä sekä mobiilioppimisesta. Pajat käydään samassa tilassa ja ne ovat kestoltaan 45 minuuttia. Välitauolla on tarjolla kahvia.

 

 

Roadshow_lentolehtinen.pdf
Download this file

 

Piditkö artikkelista?