Projektträff i Helsingfors 22.11.2012

 

Höstens regionala projektträffar ordnas i november i Vasa och Helsingfors. Från de flesta projekt  finansierade av UBS har representanter redan deltagit i tidigare träffar och därmed känner vi också till varandras utvecklingsprojekt. De nya projekten som fått finansiering 2012 välkomnas varmt med i nätverket! 

Istället för enbart projektpresentationer sätter vi under höstens träffar fokus på gruppdiskussioner om bl.a. vilka utmaningarna i projekten är och hur samarbetet mellan projekten i Svenskfinland kunde utvecklas.

 

Plats: Mediacentralen (Backasgatan 84, 00610 Helsingfors)
Tid: kl. 9.00-15.30)

Projekten får fritt välja i vilkendera regionala träffen de deltar. Evenemangen är avgiftsfria (inkl. kaffe och lunch) och öppna även för dem som inte är aktiva inom UBS finansierade projekt.

Utbildningsstyrelsen rekommenderar att åtminstone en person från varje projekt deltar i träffarna. Kom ihåg att dessa evenemang är för deltagarna utmärkta tillfällen att skapa och upprätthålla kontakter till övriga aktörer i Svenskfinland.

 

Piditkö artikkelista?