Oppiminen ja opettaminen muuttuvissa ympäristöissä (OOMY)

Otavan Opiston oppimislaboratoriossa käynnistyy tammikuussa 2011 kaksivuotinen opetusalalla työskenteleville ja oppimisesta kiinnostuneille suunnattu koulutus: Oppiminen ja opettaminen muuttuvissa ympäristöissä (OOMY).

Koulutuksessa voi osallistua yksittäisiin pajoihin joko etänä tai läsnä. Osallistumisensa voi suunnitella myös niin, että useammat pajat yhdessä pajojen välisen työskentelyn kanssa muotoutuvat laajemmaksi koulutuskokonaisuudeksi. Osallistua voi yksin, ryhmänä tai tiiminä, tai vaikkapa koko oppilaitoksena tai organisaationa.

Vuosien 2011 ja 2012 sisällöt nivoutuvat verkkopedagogiikkaan, sosiaalisen median pedagogiikkaan, vaihtoehtoisiin pedagogiikoihin, tulevaisuuspedagogiikkaan ja teknisen osaamisen pedagogiikkaan. OOMYn yleisesittelyn, lisää pedagogisista linjoista sekä opettajuuden muutokseen liittyvän koulutusesimerkin voit lukea Otavan Opiston pajasivuilla. Sinne rakentuu ratas kerrallaan OOMYn avoin konehuone. Tervetuloa mukaan ideoimaan, suunnittelemaan, toteuttamaan ja oppimaan!

Kategoria(t): oppiminen Tagged: ilmiöpohjainen oppiminen, oomy, OPH, Otavan Opisto, pedagoginen täydennyskoulutus

Piditkö artikkelista?