Vuorovaikutteista anatomian opetusta kosketustaululla

Elina Lehto on ottanut opetusteknologian vahvasti käyttöön omassa opetuksessaan Tampereen ammattiopiston anatomian oppitunneillaan. Tunneilla käytetään erilaisia tieto- ja viestintätekniikan välineitä tarkoituksenmukaisesti ja monipuolisesti erityisesti havainnollistamaan  opetettavia ilmiöitä. Käytössä on perinteisten välineiden lisäksi niin kosketustaulu, dokumenttikamera, mikroskooppi, valkokangas kuin kannettavat tietokoneet opiskelijoilla. Tarkoituksena on havainnollistaa paremmin, motivoida opiskelijoita ja opettajaa, dokumentoida opetusta jaettavaksi sähköisellä oppimisympäristöllä ja saada opiskelijat osallistumaan opetukseen tehokkaasti.

Video kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten katsokaapa, kuinka  Elina kertoo opetusmenetelmistään ja näyttää käytännössä, mihin tarkoitukseen mitäkin välinettä on käytetty, ja mitä opiskelijat ovat pitäneet tästä.

Piditkö artikkelista?