Kemiaa ja sosiaalista mediaa

Liikkeessä-hankkeessa on toteutettu ”Liikenteen vaikutus ilmanlaatuun” -tutkimus. Mukana oli 36 koulua eri puolilta Suomea. Tutkimuksessa käytettiin Liikkeelle-hankkeessa rakennettua Linkki-oppimisympäristöä yhteisölliseen tutkimustulosten kommentointiin, vertailuun ja kysymysten esittämiseen.

Tutkimusta esitellään Maija Akselan, Johannes Pernaan ja Marja Happosen toimittamassa ”Kansainvälinen kemian vuosi: Kemia osaksi hyvää elämää VI Valtakunnalliset kemian opetuksenpäivät” -symposiumkirjassa (Helsinki: Kemian opetuksen keskus, Helsingin yliopisto, 2011) s. 53-59. Kirjaan pääsee käsiksi seuraavasta linkistä: http://www.helsinki.fi/kemma/opettajille/julkaisuja.html        (suora linkki julkaisuun (PDF))

Kuva via Flickr by tonylanciabeta’s

Piditkö artikkelista?