Seminarium i Tammerfors 12.4.2012

Ett seminarium för alla 49 svenska lärmiljö- och internationaliseringsprojekt ordnas torsdagen 12.4 i Svenska samskolan i Tammerfors. Det huvudsakliga syftet med seminariet är nätverkande och erfarenhetsutbyte projekten emellan. Dessutom ordnas fem olika parallella workshopar samt vi får höra Bob Karlssons, ny direktör för enheten för svenskspråkig utbildning vid UBS, tankar om svenska skolornas och projektens framtid. Dagens officiella program pågår kl. 9.00 – 14.30 och därefter finns det möjlighet att delta i studiebesök samt de som vill fortsätta dagens diskussioner är välkomna att delta i en gemensam middag på kvällen.

Utbildningsstyrelsen rekommenderar att åtminstone en person från varje projekt deltar i seminariet. För deltagarna är dessa evenemang utmärkta möjligheter att skapa nya kontakter till övriga aktörer i Svenskfinland.

Seminariet är avgiftsfritt (inkl. kaffe, lunch och resan till och från eftermiddagens studiebesök). Deltagarna står för rese- och middagskostnaderna. Anmälning senast 30.3 till kiti.linden@kokkola.fi.

Mera om programmet samt övrig information gällande seminariet finns i bifogad INBJUDAN.

Alla som är intresserade av ämnet får delta i evenemanget – sprid gärna informationen till kollegorna!

Piditkö artikkelista?