GAMES & LEARNING TAPAHTUMIA HELSINGISSÄ

Ei oppimisympäristöt -hankerahoitteista toimintaa

Tervetuloa 21.-22.11. Helsinkiin pelityöpajaan, mobiilipeliin sekä kansainväliseen peliseminaariin. 

Epicon -peliseminaari 22. marraskuuta

Seminaarissa on lähtökohtana tulevaisuuden osaamisen ulottuvuudet. Alustajat ottavat kantaa tulevaisuuden oppimiseen oman erikoisalansa näkökulmasta. Samalla he ottavat huomioon eri alojen opettajat perusopetuksesta ammatilliseen koulutukseen. Seminaari on englanninkielinen. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan! 

Arisgames-työpaja (Workshop) 21. marraskuuta

Arisgames on mobiilipelisofta, jonka sovellus toimii iPhone ja iPad-mobiililaitteissa. Peliä editoidaan erillisellä Arisgames-palvelimella olevalla editointi-ohjelmalla. Peli on suunniteltu erityisesti oppimispeliksi ja soveltuu kaikille koulutusasteille. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan!

Workshopissa opettajana toimii David J.Gagnon Wiscons Madisonin yliopistosta Yhdysvalloista.
21.11.2012 workshop on tarkoitettu kaikelle opetushenkilöstölle, mutta erityisesti ammatillisten oppilaitosten opettajille, koulutussuunnittelijoille ja hallinnolle. Workshoppiin mahtuu 30 osallistujaa. Workshop täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä kuitenkin niin että ammatillisten oppilaitosten henkilöstö on etusijalla.

Kallioni-mobiilipeli 21. marraskuuta

Kallioni-mobiilipeli on Kallioon sijoittuva peli, jossa pelaajat kiertävät Kallion katuja ja selvittävät saamansa kirjeen mysteeriä.Pelissä vilahtavat tutut tapahtumat, esineet, liikkeet ja ihmiset, jotka ovat muovanneet Kallion kaupunginosasta omanlaisensa. Pelissä tarkastellaan tarinan sivutuotteena työn, asumisen, ihmisen ja elämän muutosta Kalliolaisten ja siellä toimivien ihmisten avulla ja heidän näkökulmastaan.

Ilmoittaudu mukaan!

Lisätietoja: Mauri Laakso (otavanopisto.fi), 040 5806185

Piditkö artikkelista?